Yksilövalmennus

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat voida paremmin, mutta et syystä tai toisesta pysty siihen yksin. Valmentajana kuljen rinnallasi koko prosessin ajan iloiten kanssasi onnistumisista ja tukien vastoinkäymisten hetkellä. Tärkeintä on, että prosessi on sinun näköisesi ja sinun lähtökohdat ja tavoitteet huomioiva.

Jokainen asiakas on erilainen, joten myös jokainen valmennus on erilainen ja painottuu eri asioihin. Yksi yhteinen tekijä kaikissa valmennuksissani kuitenkin on: Luonto. Valmennuksen aikana teemme erilaisia henkisiä ja fyysisiä harjoituksia pääasiassa luontoa hyödyntäen.

En takaa nopeita tai helppoja tuloksia, mutta lupaan, että jo valmennusprosessin aikana opit mikä on sinun hyvinvointisi kannalta oleellista ja miten ne asiat saadaan vietyä osaksi arkeasi. Lopputulos tähtää aina sinun unelmiesi elämään.

Valmennus kestää tilanteestasi riippuen puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Peruspaketissa tapaamisia on kahden viikon välein, mutta valmennus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yksi tapaaminen kestää noin 1-2 tuntia, riippuen päivän teemasta ja tapaamispaikasta. Tapaamisten lisäksi valmennukseen kuluu myös viikoittainen sähköposti- tai watsapp-tuki.

Jotta valmennus voi onnistua, tulee meidän henkilökemioiden kohdata. Varaa siis ilmainen 45 minuutin mittainen tutustumiskäynti, niin jutellaan lisää tilanteestasi ja toiveistasi. Tämä tapaaminen ei sido sinua mihinkään, vaan sen tavoitteena on selvittää, olisinko minä oikea valmentaja sinulle. Voit myös tutustua tarinaani tarkemmin täältä ja lukea lisää ajatuksistani blogistani täältä.

Hinta

Peruspaketin hinta on 210 € kuukaudessa (sis. alv 24 %).
– 2 tapaamista / kk
– viikoittainen sähköposti- ja WhatsApp-tuki.