Yksilövalmennus

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on sinulle, joka haluat voida paremmin, mutta et syystä tai toisesta pysty siihen yksin. Valmentajana kuljen rinnallasi koko prosessin ajan iloiten kanssasi onnistumisista ja tukien vastoinkäymisten hetkellä. Tärkeintä on, että prosessi on sinun näköisesi ja sinun lähtökohdat ja tavoitteet huomioiva.

Jokainen asiakas on erilainen, joten myös jokainen valmennus on erilainen ja painottuu eri asioihin. Yksi yhteinen tekijä kaikissa valmennuksissani kuitenkin on: Luonto. Valmennuksen aikana teemme erilaisia henkisiä ja fyysisiä harjoituksia pääasiassa luontoa hyödyntäen.

En takaa nopeita tai helppoja tuloksia, mutta lupaan, että jo valmennusprosessin aikana opit mikä on sinun hyvinvointisi kannalta oleellista ja miten ne asiat saadaan vietyä osaksi arkeasi. Lopputulos tähtää aina sinun unelmiesi elämään.

Valmennus räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yksi tapaaminen kestää noin 90 minuuttia ja kaikki tapaamiset pyritään järjestämään luonnossa, metsäpolulla, pururadalla, pellon laidalla tai lähipuistossa. Tapaamisten lisäksi valmennuksiin kuluu myös tapaamisten välillä sähköposti- tai watsapp-tuki.

Jotta valmennus voi onnistua, tulee meidän henkilökemioiden kohdata. Varaa siis ilmainen 45 minuutin mittainen tutustumiskäynti, niin jutellaan lisää tilanteestasi ja toiveistasi. Tämä tapaaminen ei sido sinua mihinkään, vaan sen tavoitteena on selvittää, olisinko minä oikea valmentaja sinulle. Voit myös tutustua tarinaani tarkemmin täältä ja lukea lisää ajatuksistani blogistani täältä.

Hinnat

Kuusenkerkkä 80€ 
Hento ja herkkä kuusenkerkkä on alku uudelle ja vahvalle kasvulle.
Sisältää yhden noin 90 minuutin mittaisen tapaamisen, jonka aikana käymme läpi sinun tilannettasi, tämän hetkisiä kipukohtia, kasvunpaikkoja ja tulevaisuuden toiveita.

Koivunoksa 280€
Lempeä koivunoksa viittaa vahvasti kesään ja uuden syntyyn. Kun hiirenkorvat tulevat keväällä näkyviin on kaamos voitettu ja uusi voi alkaa.
Sisältää neljä noin 90 minuutin mittaista tapaamista, joiden aikana käymme läpi sinun lähtötilanteen, toiveet tulevalle ja konkreettisia keinoja haaveiden saavuttamiseen.

Ikihonka 550€
Honka seisoo vahvana siellä, mistä muut ovat jo kaatuneet. Sen juuret uppoutuvat syvälle maahan samalla, kun oksat kurkottavat kohti aurinkoa, aina vain ylemmäs ja ylemmäs.
Sisältää 10 noin 90 minuutin mittaista tapaamista, jonka aikana käymme läpi sinun tilanteesi, sinun tarinasi ja sinun toiveesi. Paneudumme sinun juuriisi, mikä pitää sinut pystyssä, mitkä ovat sinun arvosi. Tutkimme myös intohimojasi, mikä saa sinut kurkottamaan kohti aurinkoa. Ja ennen kaikkea keskitymme siihen, millainen on sinun näköinen elämä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.