Työhyvinvointiretket

Työhyvinvointiretket

Metsämieli-retki on erinomainen lisä yrityksen tyhy-päiviin tai esimerkiksi strategiapäivän päätteeksi. Retket räätälöidään aina yrityksen ja sen henkilöstön tarpeiden mukaisesti tukemaan ajankohtaisia teemoja tai osa-alueita.

Retkien avulla voidaan mm. vahvistaa työntekijöiden motivaatiota, lisätä intoa ja innostusta tai keskittyä työssäjaksamisessa tarvittavien hyvinvointitaitojen harjoitteluun ja palautumiseen.

Metsämieli-retket sopivat erinomaisesti myös muutosten aikaan. Esimerkiksi yt-neuvottelut ja muut organisaatiomuutokset voivat aiheuttaa työntekijöissä pelkoa, ahdistusta ja epävarmuutta. Näiden tunteiden kohtaaminen neutraalissa luontoympäristössä auttaa niiden käsittelyssä ja hyväksymisessä.

  • Toteutusaika: kaikkina vuoden aikoina
  • Toteutuspaikka: lähiluonto, esim. luontopolku tai pururata
  • Kesto: 1,5-2 h / toiveiden mukaan
  • Ryhmäkoko: 2 – 12 hlö
  • Hinta: 300 € + alv / pyydä tarjous

Esimerkkiretki: Hyvinvointitaitojen vahvistaminen

Tervetuloa
– Herätealustus luonnon hyvinvointivaikutuksista ja mielentaidoista

Metsämieli-harjoituksia luonnossa
– Läsnäolon tärkeys
– Ajattelun tiedostaminen
– Palautumisen alkeet

Yhteenveto


Kokemuksia Metsämieli-retkistä

Lauran metsäretkellä palautuminen tuntui kehossa ja mielessä ensiminuuteilla. Luontoyhteys palautti tunnissa kiireiseen arkeen luovuutta, rauhallisuutta ja rentoutta. Kaikki aistit saivat osansa. Aivot, keuhkot ja koko muukin kroppa kiittävät. Sain inspiroivia ja luontevia käytännön työkaluja omatoimisen tasapainon hakemiseen.
– Leena Roskala

Tunnin Metsämieli -harjoitus oli pysäyttävä, ihmeellinen hetki arjen keskellä. Yhtä syvää rauhan tunnetta en ole kokenut vuosiin, ja kokonaisuutena harjoitus oli kuin rentouttava syvähieronta aivoille ja aisteille.
– Terhi Väkkärä