Tyky-päivä

Tyky-päivä

Haluaisitko, että yrityksenne viettämä tyky-päivä olisi muutakin kuin hetkellistä hauskanpitoa? Haluaisitko, että päivällä olisi vaikutuksia työhyvinvointiin myös pitkällä tähtäimellä?

Jos vastasit kyllä, niin minulla on sinulle ehdotus:
Anna minun viedä teidät Metsämieli-retkelle.

Metsämieli-retkellä lumoudumme luonnosta, etsimme piilottelevaa motivaatiota, unelmoimme, voimaannumme ja innostumme ihmeellisestä elämästä. Kävelemme hiljakseen ja välillä pysähdymme tekemään harjoituksia. Hengitämme ja hengähdämme.

Metsämieli-retki sopii hyvin osaksi tyky-päivää, joten aikaa jää sen lisäksi myös muuhun toimintaan, esimerkiksi luennolle. Ja luennolla en tarkoita kuivia kalvosulkeisia, vaan huomioonottavaa, hauskaa ja ajatuksia herättävää tarinatuokiota, joka pitää sisällään myös erilaisia harjoituksia ja ryhmätehtäviä.

Räätälöin tyky-päivän teidän yrityksenne ja teidän henkilöstönne tarpeiden mukaisesti. Kantavana teemana voi olla esimerkiksi:

    • Palautuminen ja stressin hallinta
    • Vuorovaikutus työyhteisössä
    • Motivaatio, ilo ja innostus

Ota siis yhteyttä niin tehdään yhdessä teille paras mahdollinen tyky-päivä!

Laura Ruotsalainen
laura@laurai.fi
040 589 4542

Lue lisää Metsämielestä työhyvinvoinnin edistäjänä täältä.
Metsämieli-menetelmän kotisivut löytyvät täältä.


Kokemuksia Metsämieli-retkistä

Lauran metsäretkellä palautuminen tuntui kehossa ja mielessä ensiminuuteilla. Luontoyhteys palautti tunnissa kiireiseen arkeen luovuutta, rauhallisuutta ja rentoutta. Kaikki aistit saivat osansa. Aivot, keuhkot ja koko muukin kroppa kiittävät. Sain inspiroivia ja luontevia käytännön työkaluja omatoimisen tasapainon hakemiseen.
– Leena Roskala

Tunnin Metsämieli -harjoitus oli pysäyttävä, ihmeellinen hetki arjen keskellä. Yhtä syvää rauhan tunnetta en ole kokenut vuosiin, ja kokonaisuutena harjoitus oli kuin rentouttava syvähieronta aivoille ja aisteille.
– Terhi Väkkärä