Pari- ja ryhmävalmennus

Pari- ja pienryhmävalmennus

Pari- ja pienryhmävalmennus on teille, jotka haluatte yhdessä ja toisianne tukien matkata kohti parempaa hyvinvointia. Joukossa on voimaa ja ystävien tai tuttavien kannustus on mittaamattoman arvokasta tehtäessä muutoksia elämäntapoihin. Pienryhmässä tai parin kanssa myös vastuullisuus nousee aivan uuteen ulottuvuuteen, kun ryhmän kanssa käydään läpi kuulumisia tapaamisilla tai tapaamisten välillä. Oli tavoitteenanne sitten parempi kunto, onnellisempi mieli, tai ihan vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen, ja haluatte päästä tavoitteisiinne yhdessä, sopii tämä valmennus varmasti teille.

Kuten kaikissa valmennuksissani, myös pari- ja pienryhmävalmennuksissa päämääränä on jokaisen oma henkilökohtainen hyvinvointi. Tästä syystä ryhmätapaamisten lisäksi valmennukseen kuuluu myös yksilötapaamisia jokaisen valmennettavan kanssa. Niin ryhmä- kuin yksilötapaamisillakin teemme erilaisia harjoituksia pääsääntöisesti luonnossa. Tapaaminen voi pitää sisällään esimerkiksi kuntopiirin metsässä kantoja, kaatuneita puita ja kiviä hyödyntäen, tai mielenrauhaan tähtäävän mentaaliharjoituksen merenrannalla.

Ryhmänä koko on enintään neljä henkeä. Valmennustapaamisia on kahden viikon välein, ja joka kolmas tapaaminen on yksilötapaaminen. Hinnoittelu menee ryhmän koon mukaan seuraavasti:

4 henkeä: 100 € / kk / henkilö
3 henkeä: 110 € / kk / henkilö
2 henkeä: 130 € / kk / henkilö

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.