Kesän 2019 avoimet Metsämieli-retket nyt myynnissä

Haluatko ottaa hetken aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi? Haluaisitko tilaa hengittää ja keskittyä hetkeksi vain itseesi? Tule Metsämieli-retkelle rentoutumaan, voimaantumaan ja innostumaan omasta elämästäsi! Kesän 2019 retket nyt myynnissä.


Metsämieli-retket Porissa torstaisin 23.5., 27.6. ja 8.8 klo 18:00 – 19:30

”Kun saavumme luontopolun päähän, olo on onnellinen, inspiroitunut ja ihmeen rauhallinen. Kuin paino olisi pudonnut harteilta ja kiireentuntu rinnassa helpottanut.”

Metsämieli-retkellä liikutaan rauhallisesti luonnossa ja tehdään omaa hyvinvointia ja mielentaitoja tukevia harjoituksia. Harjoitukset tehdään yksin pohdiskellen, jonka jälkeen kokemuksia, ajatuksia sekä oivalluksia saa jakaa luottamuksella keskustellen.

Retket on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Retki soveltuu kaiken kuntoisille, huomioitavaa on, että retken aikana kävellään noin 2 kilometrin mittainen matka.

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 25 eur/hlö
Henkilömäärä: 4 – 15
Lähtö: Ruosniemen hiihtokeskuksen parkkipaikalta (Myyrynkuja 42). Pori.

Liput saatavilla Visit Porin verkkokaupasta.
Varaus tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen retken alkua.

Mitä retkellä sitten käytännössä tapahtuu? Voit lukea kertomuksen yhdestä retkestä täältä.

Ilmoittaudu mukaan nyt! 

Yhteystiedot:
Puh. 040 589 4542
Sähköposti laura@laurai.fi

Palautetta Metsämieli-retkistä
“Tunnin Metsämieli -harjoitus oli pysäyttävä, ihmeellinen hetki arjen keskellä. Yhtä syvää rauhan tunnetta en ole kokenut vuosiin, ja kokonaisuutena harjoitus oli kuin rentouttava syvähieronta aivoille ja aisteille.”
– Terhi Väkkärä

Lauran metsäretkellä palautuminen tuntui kehossa ja mielessä ensiminuuteilla. Luontoyhteys palautti tunnissa kiireiseen arkeen luovuutta, rauhallisuutta ja rentoutta. Kaikki aistit saivat osansa. Aivot, keuhkot ja koko muukin kroppa kiittävät. Sain inspiroivia ja luontevia käytännön työkaluja omatoimisen tasapainon hakemiseen.
– Leena Roskala