Esittely

Health Coach Laura i

Olen luontoa rakastava Health Coach Porista ja tavoitteenani on auttaa ihmisiä löytämään oma tiensä, omat unelmansa, oma tarkoituksensa, ja niiden kautta voimaan paremmin. Ai miksikö? Koska jokaisella ihmisellä on oikeus ja mahdollisuus elää unelmiensa elämää.

My Way

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni maalla, metsän reunalla, järven rannalla. Ensin opiskeluiden ja sittemmin töiden perässä eksyin Satakuntaan, ja vuodesta 2005 olen asunut Porissa. Työni talouspäällikkönä oli kiireistä ja ajoittain stressaavaa. Kun mukaan tuli vielä kaksi lasta pienellä ikäerolla, alkoi arjessa olla niin sanotusti ruuhkavuosien tuntua. Oma hyvinvointi unohtui ja korttitalo alkoi sortumaan. Lopulta seinä tuli vastaan ja jäin töistä pitkälle sairaslomalle.

Oli aika alkaa miettimään kuka minä olin ja mitä minä halusin elämälläni tehdä. Mitkä olivat minun unelmani ja ne ”mun jutut”, jotka tuottivat minulle iloa ja saivat mieleni onnelliseksi.

Olen aina ollut urheilullinen ja pienestä pitäen harrastanut ja liikkunut aktiivisesti. Viimeisimpien vuosien ajan olen panostanut erityisesti joogaan, pilatekseen, ja uusimpana tuttavuutena polkujuoksuun. Olen aina ollut kiinnostunut myös puhtaasta ja ravitsevasta ruuasta, mutten ole koskaan laskenut kaloreita tai punninnut aterioita. Mielen hyvinvointiin aloin kuitenkin panostaa vasta, kun niin sanottu romahdus oli jo tapahtunut. Kahlasin läpi lukuisia kirjoja liittyen henkiseen hyvinvointiin, mielen hallintaan, onnellisuuteen, meditointiin, positiiviseen ajatteluun ja minäkuvaan. Mitä enemmän tutustuin asiaan, sitä enemmän halusin tietää. Mielen voima ja sen takana piilevät mahdollisuudet löivät minut ällikällä.

Ja sitten törmäsin netissä Health Coaching koulutukseen. Tuntui, että palaset alkoivat vihdoin loksahdella paikoilleen. Tässä saisin yhdistää intohimoni hyvinvointiin, sekä palavan haluni auttaa ihmisiä. Ja kun keksin yhdistää valmennuksiin vielä rakastamani metsän, alkoi paketti olla aika lailla kasassa.

Yksi lause yllä mainituista kirjoista on jäänyt erityisesti mieleeni:

Rakasta nykyistä elämääsi, samalla kun luot unelmiesi elämää. -Hal Elrod

Keväällä 2018 kouluttauduin lisäksi Metsämieli-ohjaajaksi. Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon, liikkumisen ja mielentaitojen harjottamiseen hyödyt kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi ohjelmaksi, joten se oli oivallinen lisä omaan osaamispankkiini.

Jos haluat tietää lisää minusta tai valmennuksistani, otathan rohkeasti yhteyttä. Voit käydä vakoilemassa minua myös Instagramissa @laura1i tai tutustumassa polkuseikkailuihini henkilökohtaisessa blogissani lauranpolut.blogspot.fi

 

Laura Ruotsalainen
PTCA® Health Coach
Metsämieli-ohjaaja